Pop-upversie van Aroma naar Amsterdam
Maak kennis met
Italiaans Fine Dining
van Pasquale Carfora
Met trots kondigt restaurant Aroma Italian Fine Dining aan dat chef-kok Pasquale Carfora zijn culinaire talenten vanaf april ook in de hoofdstad presenteert. De ‘JRE Chef van het Jaar 2025’ en zijn team zullen exclusieve diners verzorgen bij Mangia Pasta van Antonio Cavoto in Amsterdam West.
Fine dining op Amsterdamse bodem
Na het winnen van prestigieuze onderscheidingen zoals ‘Italiaans Restaurant van het Jaar’ in 2023 en een plaats in de Top50Italy (beste Italiaanse restaurants buiten Italië), keert Pasquale Carfora terug naar de stad waar een belangrijk deel van zijn Nederlandse culinaire avontuur begon.
Eerder werkte hij als chef bij Grand Café Krasnapolsky en als opening-chef van het nhow-hotel (onderbroken door de pandemie), voordat hij zijn droom van hem en zijn partner Elisa Leune verwezenlijkte met Restaurant Aroma in Vaassen.
“In Amsterdam tref je een publiek dat graag uit eten gaat en een brede interesse heeft in gastronomie,” aldus Carfora. “Ik kijk ernaar uit om mijn visie op de Italiaanse keuken met hen te delen: verfijnd, innovatief en met respect voor traditie.”
Pop-up RESTAURANT Aroma IN Amsterdam
IMPRESSIONS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Authentieke Italiaanse fine dining
In Mangia Pasta aan de Amstelveenseweg serveert Pasquale een exclusief vijfgangenmenu voor €98,50 per persoon, met de mogelijkheid van een bijpassend wijnarrangement (€49). Zijn signatuurgerechten vormen de basis, bereid met Italiaanse technieken en zoveel mogelijk lokale, Nederlandse seizoensproducten.
Reserveren
Deze bijzondere diners vinden plaats op verschillende woensdag- en zondagavonden om 18.30 uur. Per avond is er plaats voor 25 gasten. Data voor de komende maanden zijn 13 april, 4 mei, 21 mei, 4 juni, 29 juni, 9 juli en 27 juli 2025.
Reserveren kan via de reserveringsmodule op deze pagina.
Voor speciale wijnen kunt u vooraf uw wensen doorgeven via information@restaurant-aroma.nl of via de reserveringsmodule.
 
