Waarde liefhebber van de verfijnde Italiaanse gastronomie,
Het is weer die tijd van het jaar: de koning van de groenten staat in de schijnwerpers! De asperge, een aloude Nederlandse culinaire traditie. Die van ons komen nou eens niet uit Limburg, maar hebben het uitstekende Apeldoornse terroir. Met die elegante subtiele smaak en veelzijdige toepasbaarheid, krijgt deze een bijzondere ereplaats in ons speciale seizoensmenu. Maar … we houden het exclusief!
Chef Pasquale stelde daarom een exclusief aspergemenu samen dat slechts op twee avonden in mei geserveerd is.
Een menu vol lenteweelde
Het viergangenmenu is een ode aan dit verfijnde seizoensproduct en bestaat uit:
- Selectie van amuses van de chef
- Onze lokale forel met witte asperge, vier jaar gerijpte rauwe ham uit Parma en burrata
Een harmonieus samenspel van de delicate vistextuur, romige burrata en de zilte diepte van lang gerijpte prosciutto uit Parma - Plin-pasta met daslook, sint-jakobsmossel en kaviaar
Onze eigen gevulde ‘plin’ in Piemontese stijl, verrijkt met de lentefrisheid van daslook en de weelde van de Atlantische zee en exclusieve kaviaar uit Bergamo - Lam met aardappel, witte en groene asperges en jus
Mals Veluws lamsvlees perfect gecombineerd met het contrast tussen de karakteristieke witte en de meer uitgesproken groene asperges - ‘Babà’ met witte asperge, sinaasappel, basilicum en rum
Een verrassend dessert dat de milde zoetheid van witte asperge combineert met het zoetzure van sinaasappel en de aromatische frisheid van basilicum
Reserveer tijdig
Dit bijzondere menu wordt aangeboden voor € 89.
Voor de volledige ervaring, inclusief welkomstaperitief, zorgvuldig geselecteerde wijnen, water en onze koffie: € 145.
Reserveren is niet meer mogelijk.
Graag tot ziens bij Aroma, waar we met trots onze interpretatie van dit prachtige seizoensproduct presenteren!
Hartelijke groet,
team Restaurant Aroma Italian Fine Dining.