Restaurant Manager
Restaurant Aroma in Vaassen is opzoek naar een Restaurant Manager/Maitre
❖ Het restaurant
Restaurant Aroma, een nieuw Italiaans Fine Dining restaurant op een toplocatie in Vaassen (voorheen bekend als Restaurant De Leest***), in het hart van de Veluwe, is op zoek naar een Restaurant Manager.
Het Aroma concept is ontstaan uit de wens van de Italiaanse chef-kok Pasquale Carfora om de authentieke Italiaanse voedselcombinaties en smaken opnieuw te creëren door gebruik te maken van geselecteerde lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Het resultaat is een uniek en dynamisch fine dining menu met de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende gangen of zogewenst ‘a la carte’ . Wat we onze gasten willen bieden, is een avontuur voor alle zintuigen, beginnend bij het aroma dat elk aangeboden gerecht definieert.
❖ Het Team
Voor ons Team zijn we op zoek naar gepassioneerde en hardwerkende mensen met dezelfde
wens om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.
Het Team dat bij Aroma werkt, wordt samengesteld in overleg met chef-kok Pasquale Carfora en gastvrouw Elisa Leune.
❖ Functieomschrijving & activiteiten
Wij zoeken een ervaren Restaurant Manager/Maitre, die gewend is om in een fine dining restaurant te werken, passie voor het vak heeft en ook de druk van een volgeboekt restaurant aan kan. Je bent flexibel en hebt oog voor detail, je bent ondernemend en het leveren van een goede service staat hoog op je prioriteitenlijstje. Je hebt een horeca achtergrond met een soortgelijke functie en doordat je het vak beheerst weet je je collega’s op een prettige manier te motiveren om service op het hoogste niveau te verlenen. En je geeft het goede voorbeeld, je laat zien hoe het moet.
❖ Activiteiten
-Je coördineert de dagelijkse prestaties en activiteiten van de serveerbrigade in het restaurant
-Je zorgt voor een hoogwaardige en gastgerichte service en een optimale gastvrijheidsbeleving
-Je zorgt ervoor dat het restaurant er altijd goed uitziet
-Je beheert goederen, middelen en apparatuur
-Je geeft het goede voorbeeld
❖ Medewerkersprofiel
-MBO+/HBO werk- en denkniveau met relevante opleiding binnen het vakgebied;
-Ervaring met werken in een fine dining restaurant ofwel kennis van omgangsvormen en bediening in de breedste zin van het vak;
-Passie en spontaniteit, weet mensen een goede ervaring te bezorgen;
-Vaardigheden om correct te handelen naar zowel gasten als medewerkers;
-Managementvaardigheden op operationeel niveau;
-Kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
❖ Competenties
-Samenwerkend
-Creatief
-Kwaliteitsgericht
-Gastgericht
-Situationeel leiderschap
-Stressbestendig
❖ Wat bieden wij?
Je zal op een reeds bekende toplocatie werken. Samen doen we er alles aan om onze gasten de beste beleving en eten te bieden. Je werkt in een formele omgeving maar in een vriendelijke sfeer.
❖ Begin datum: Mei 2022
❖ Contact
Wil je solliciteren, of misschien eerst meer weten? Neem dan contact op met:
Elisa Leune
elisa@restaurant-aroma.nl
+31 612330627
of
Pasquale Carfora
pasquale@restaurant-aroma.nl
+31 612328370