top

Nieuws

 

Elisa en Pasquale te gast in het programma Business Class van Harry Mens op RTL 7

Elisa Leune en Pasquale Carfora zijn de nieuwe eigenaren van het pand waar het voormalige driesterrenrestaurant De Leest van Jacob Jan Boerma in het Gelderse Vaassen zat gevestigd. Zij maken er een restaurant voor de verfijnde Italiaanse keuken van

Opening nieuw restaurant in Vaassen op 25 september 2021

Lange tijd was onduidelijk wat er met het voormalige driesterrenrestaurant De Leest in het Gelderse Vaassen zou gebeuren, maar nu is er duidelijkheid. De nieuwe eigenaar is de Italiaans-Nederlandse ondernemer Jan Leune die van deze bijzondere locatie een bestemming wil maken voor de verfijnde Italiaanse keuken. De nieuwe naam wordt: Aroma.

Sterrenchef verkoopt De Leest in Vaassen

Topchef Jacob Jan Boerma heeft zijn driesterrenzaak De Leest in Vaassen verkocht. De nieuwe eigenaar is Jan Leune, een Nederlandse ondernemer uit Italië. Samen met chef Pasquale Carfora en sommelier Elisa Leune opent hij hier Aroma, een Italiaans fine dining-restaurant. ,,Er is geen mooiere plek om onze gasten een unieke smaakervaring te presenteren.”

Pasta Genovese

Pasquale Carfora, del The View nhow Amsterdam Rai ad Amsterdam, partecipa al Primo Piatto dei Campi 2020, iniziativa siglata LSDM e Pastificio dei Campi, con il suo ricordo La Genovese torna a casa.

TRUE ITALIAN TASTE

In dit project van de Italiaanse regering, het ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking en Assocamerestero wordt samengewerkt met de Italiaanse Kamer van Koophandel om Italiaanse culinaire producten in het buitenland te promoten.

Amsterdamse hotelrestaurants die de moeite waard zijn!

sterdamse hotelrestaurants kun je heel goed uiteten in een ontspannende maar luxe setting. Gewoon genieten dus!

BARTS BOEKIE – 10 YOUNG CHEFS TO WATCH

Ondergetekende mocht afgelopen week aanschuiven bij de halve finale voor de titel San Pellegrino Young Chef 2018. Tien chefs uit de Benelux streden tegen elkaar en wie overbleef, gaat in 2018 de Benelux vertegenwoordigen tijdens de finale in Milaan.

AFTERNOON TEA BIJ HET KRASNAPOLSKY CAFÉ IN AMSTERDAM

Liefhebbers van een dagje shoppen in een grote stad met aansluitend een heerlijke high tea, kunnen hun hart ophalen bij het NH Krasnapolsky Hotel Amsterdam, gelegen op de dam.
Het sfeervolle Grand Café heeft een tijdloze en strakke uitstraling, waarbij het aanwezige personeel er alles aan doet om je even helemaal in de watten te leggen tijdens je bezoek.

S. Pellegrino Young Chef Benelux

Eindelijk is het zover. De winnaar van S.Pellegrino Young Chef is uitgeroepen! Ontdek welke rijzende ster S.Pellegrino Young Chef 2018 in de wacht heeft gesleept en zie de jonge chefs van de wedstrijd schitteren in de vier live uitgezonden afleveringen van de  Grand Finale van de S.Pellegrino Young Chef 2018