top

Nieuws

 

Biologische Visciole kersen in Sezze

Chef Pasquale Carfora selecteert de nieuwe oogst van biologische Visciole kersen in Sezze.

Recensie van Restaurant Aroma door De Volkskrant

Bij het chique Aroma in Vaassen – in wat vroeger De Leest was – wordt nu liefdevol én avontuurlijk Italiaans gekookt, met een scherp oog voor detail en uitstekende ingrediënten.

Aroma Minivakantie

Bij HEERLIJK.NL zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe parels, naar nieuw talent, naar plekken die onze verwende smaakpapillen nog weten te betoveren. Elke week zoomen we in op een heerlijke nieuwkomer; een restaurant dat korter dan een jaar is gestart of herstart en een plek in de spotlights verdient. Dit keer zijn we te gast bij restaurant Aroma in Vaassen, dat met Italian fine dining in de voetsporen treedt van Jacob Jan Boerma.

Italiaans fine dining bij Restaurant Aroma

Exclusieve spumante op één adres verkrijgbaar in Nederland

Bruisende wijn opgedoken van vijftig meter onder zeeniveau

Exclusieve spumante op één adres verkrijgbaar in Nederland

Elisa en Pasquale te gast in het programma Business Class van Harry Mens op RTL 7

Elisa Leune en Pasquale Carfora zijn de nieuwe eigenaren van het pand waar het voormalige driesterrenrestaurant De Leest van Jacob Jan Boerma in het Gelderse Vaassen zat gevestigd. Zij maken er een restaurant voor de verfijnde Italiaanse keuken van

Opening nieuw restaurant in Vaassen op 25 september 2021

Lange tijd was onduidelijk wat er met het voormalige driesterrenrestaurant De Leest in het Gelderse Vaassen zou gebeuren, maar nu is er duidelijkheid. De nieuwe eigenaar is de Italiaans-Nederlandse ondernemer Jan Leune die van deze bijzondere locatie een bestemming wil maken voor de verfijnde Italiaanse keuken. De nieuwe naam wordt: Aroma.

Sterrenchef verkoopt De Leest in Vaassen

Topchef Jacob Jan Boerma heeft zijn driesterrenzaak De Leest in Vaassen verkocht. De nieuwe eigenaar is Jan Leune, een Nederlandse ondernemer uit Italië. Samen met chef Pasquale Carfora en sommelier Elisa Leune opent hij hier Aroma, een Italiaans fine dining-restaurant. ,,Er is geen mooiere plek om onze gasten een unieke smaakervaring te presenteren.”

Pasta Genovese

Pasquale Carfora, del The View nhow Amsterdam Rai ad Amsterdam, partecipa al Primo Piatto dei Campi 2020, iniziativa siglata LSDM e Pastificio dei Campi, con il suo ricordo La Genovese torna a casa.

TRUE ITALIAN TASTE

In dit project van de Italiaanse regering, het ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking en Assocamerestero wordt samengewerkt met de Italiaanse Kamer van Koophandel om Italiaanse culinaire producten in het buitenland te promoten.