Menu
Amuses
Chef Pasquale’s keuze van de dag
Gangen
Rode Biet | Buffel Vlees | Rabarber
Bloemkool | Amandel | Vanille | Kaviaar *
Ravioli | “Carpione” | Paling
of
Candele Pasta | Kalfsvlees | Ui
Seizoensgerechten van de Chef **
Forel | “Cacio & Pepe” | Wilde Paddestoelen
of
Ossenhaas | Pastinaak | Aardappels | Jus
Beignet | Tiramisù Creme | Koffie | Hazelnoot
of
Peer | Ricotta | Pistache Nootjes | Pijnboompitten
Extra's
Proeverij van verschillende olijfolies 12 €
Kaviaar Perle Imperial 30/50 gr 70 € / 100 €
Selectie van kazen 16 €
Zeeuwse Oesters 4 € / stuk
4 Gangen Menù 65 € | Wijn arrangement 38 €
5 Gangen Menù * 75 € | Wijn arrangement 47 €
6 Gangen Menù ** 90 € | Wijn arrangement 55 €
Bestellen van de wijnkaart is altijd mogelijk