top

Menu

Amuses

Chef Pasquale’s keuze van de dag

Gangen

Rode Biet | Buffel Vlees | Rabarber

Bloemkool | Amandel | Vanille | Kaviaar *

Ravioli | “Carpione” | Paling

of

Candele Pasta | Kalfsvlees | Ui

Seizoensgerechten van de Chef **

Forel | “Cacio & Pepe” | Wilde Paddestoelen

of

Ossenhaas | Pastinaak | Aardappels | Jus

Beignet | Tiramisù Creme | Koffie | Hazelnoot

of

Peer | Ricotta | Pistache Nootjes | Pijnboompitten

Extra's

Proeverij van verschillende olijfolies                     12 €

Kaviaar Perle Imperial 30/50 gr                             70 € / 100 €

Selectie van kazen                                                16 €

Zeeuwse Oesters                                                   4 € / stuk

4 Gangen Menù     65 €   |   Wijn arrangement   38 €   

5 Gangen Menù *   75 €   |   Wijn arrangement   47 €   

6 Gangen Menù **  90 €   |   Wijn arrangement   55 €   

 

Bestellen van de wijnkaart is altijd mogelijk