Personeel in de bediening
Restaurant Aroma in Vaassen zoekt personeel in de bediening
❖ Het restaurant
Restaurant Aroma is een in 2021 gestart Italiaans fine-diningrestaurant in het hart van het Veluwse Vaassen (in het pand waar tot 2019 restaurant De Leest*** huisde). Er is een vacature voor personeel in de bediening.
Het restaurantconcept van Aroma is ontstaan uit de wens van de Italiaanse chef-kok Pasquale Carfora en zijn partner Elisa Leune om authentieke Italiaanse culinaire combinaties en smaken opnieuw te creëren door gebruik te maken van geselecteerde lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Het resultaat is een dynamisch fine-diningconcept met de mogelijkheid om te kiezen tussen een menu met verschillende gangen en een à-la-cartekaart. Wat gasten geboden wordt is een avontuur voor alle zintuigen, beginnend met het letterlijke aroma dat elk gepresenteerd gerecht meteen definieert.
Gasten zijn erg enthousiast over de keuken gezien het flinke aantal zeer positieve reviews in de landelijke en regionale (vak)pers en op Google en bijvoorbeeld Tripadvisor.
❖ Het Team
Ter aanvulling van het team wordt gezocht naar gepassioneerde en hardwerkende mensen met de wens gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.
Het team dat bij Aroma werkt, is samengesteld door chef Pasquale Carfora, gastvrouw Elisa Leune en maître-sommelier Martin van den Brink.
❖ Wat zoeken wij in jou?
Jij zorgt ervoor dat elke gast persoonlijke aandacht krijgt, zich welkom, gerespecteerd, gewaardeerd en vooral verwend voelt. Je hebt oog voor detail. Wij willen niet alleen dat gasten kunnen genieten van de keuken, maar ook van de excellente service die kenmerkend hoort te zijn voor ons restaurant. Dat is de verwachting van onze gasten én van de staf.
Jij deelt graag je culinaire belangstelling en licht met alle liefde menu’s toe (die vooraf door de chef uitgelegd zijn). Hierbij kun jij adviseren en upsellen waardoor de gast tevreden is en een bijzondere beleving ervaart.
Daarnaast zul je assisteren met het openen en sluiten, het opdekken van tafels en het poleren van servies, glaswerk en bestek.
❖ Vaardigheden en capaciteiten
Je denkt vooruit: je houdt gasten constant en nauwlettend in het oog waardoor je kunt anticiperen op speciale wensen en je doet suggesties gebaseerd op speciale dieetwensen of aanwezige allergieën. Je hebt een positieve vrolijke uitstraling: je verwelkomt iedereen, toont kennis en kunde en laat de gast zich gewaardeerd en gezien voelen.
Je bent flexibel: je luistert naar de wensen van de gast en doet er alles aan om deze verwachtingen waar te maken. Je aarzelt niet om je collega’s bij te staan wanneer nodig en je daagt jezelf daarbij uit om steeds beter in je vak te worden.
Je bent creatief: je denkt na over hoe je gasten een unieke beleving kunt verzorgen afgestemd op hun wensen. Hierbij kan het gaan om zakelijke- of recreatieve gasten, maar ook kun je denken aan families en koppels.
Je bent een echte teamplayer: collega’s kunnen op jou bouwen en je geniet ervan om samen het team alles op rolletjes te laten lopen.
Je deelt onze gastvrijheidswaarden: vertrouwen, respect, samenwerking, enthousiasme, toewijding en zorg.
❖ Competenties:
• Samenwerkend
• Creatief
• Kwaliteitsgericht
• Gastgericht
• Situationeel leiderschap
• Stressbestendig
❖ Wat bieden wij?
Mensen in de bediening verdienen een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, alles afhankelijk van jouw ervaring.
❖ Begin datum: Mei 2023
❖ Contact:
Wil je solliciteren, of misschien eerst meer weten? Neem dan contact op met:
Elisa Leune
elisa@restaurant-aroma.nl
+31 612330627
of
Pasquale Carfora
pasquale@restaurant-aroma.nl
+31 612328370
Sanne Brinkman
Beste Aroma,
Ik woon in Vaassen en ik zou heel graag bij Aroma willen werken! Toch zou ik graag een vraag willen stellen: Heb ik werk ervaring in de horeca nodig?